top of page
Kersebloesem

 

Waarom kiezen voor de inzet van Freelance Uitvaartbegeleiding.

Majette de Lange Freelance Uitvaartbegeleiding is er op gericht om jouw uitvaartonderneming op passende wijze te ondersteunen, wanneer en op welke wijze jij dat wenst. Je personeel kan om uiteenlopende redenen, door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap, plotseling niet meer inzetbaar zijn. Een groot aantal meldingen tegelijkertijd, kan een capaciteitsprobleem veroorzaken. Uiteraard wil je geen "nee" zeggen tegen nabestaanden die een beroep op jouw dienst doen. Bovendien wil je kwaliteit leveren en de passie in je werk behouden. Goed personeel is lastig te vinden en extra personeel aanstellen is een financieel risico. 

Zonder risico's en verdere verplichtingen kan ik een oplossing zijn voor jouw fluctuerende werkaanbod. 

Naast een melding van A-tot-Z uitvoeren, kan ik ook losse onderdelen van een uitvaart uitvoeren. Zoals alleen een regelgesprek, voor- en/of nazorggesprekken, de begeleiding op de dag van de uitvaart of assisteren bij een grotere uitvaart.

 

Wil je een avondje naar het theater, zonder die telefoon op zak, ook dat is mogelijk. Of onbezorgd op vakantie gaan en je bedrijf achterlaten in vertrouwde handen. 

Een eventuele inwerkperiode om mijn diensten zo goed mogelijk op jouw visie en werkwijze af te kunnen stemmen, is in overleg en geheel vrijblijvend.

Mijn streven is altijd om het gezicht van jouw onderneming uit te dragen, omdat ik trots ben dit te mogen doen! 

bottom of page